Snabblån hos Nanokredit

Nanokredit har varit etablerade på den svenska marknaden sedan 2008 och vi är idag ett av de mest etablerade företagen. Som kund kan du ansöka om lån direkt här på vår hemsida om privatlån, mikrolån eller liknande. Du kan även ansöka om telefonlån eller smslån via telefon och en lånehandläggare på 08-590 757 00. Ansökan är gratis, du får besked direkt och pengar på kontot samma dag vid utbetalning innan kl 13.30.

Nanokredit är det självklara snabblånet när du behöver låna pengar snabbt utan krångel till marknadens bästa priser och betalningsvillkor.

Vi erbjuder lån från 1000 kr – 10 000 kr i upp till 90 dagar.

Första gången kan du låna upp till 5000 kr och från andra lånetillfället och om du återbetalat din tidigare kredit i tid, ger vi dig alltid en rabatt om 5 % på kostnaden.

Ansöker om snabblån eller privatlån gör du enkelt via Internet eller telefon.

För att ansöka behöver du vara mellan 20 år och 70 år, inte ha någon betalningsanmärkning och en deklarerad inkomst på minst 50 000 kr. För mer information läs våra allmänna villkor.

Vi inhämtar en upplysning för samtliga snabblån ansökningar och gör därefter en individuell bedömning av ärendet. Ett preliminärt svar på kreditansökan får du direkt och en definitiv bekräftelse får du normalt inom 15-30 minuter under kundtjänst öppettider.

Vi tar inte ut någon dold kostnad eller ansökningsavgift på våra lån. Den kostnad som visas för respektive kredit är den totala kostnaden för hela krediten.

Lånar du på 30 dagar eller 45 dagar så får du en faktura. Lånar du på 60 dagar så får du 2 st fakturor, där du betalar ½ av skulden efter 30 dagar och resterande ½ efter 60 dagar. Lånar du på 90 dagar så får du 3 st fakturor, där du betalar ⅓ av skulden efter 30 dagar, ⅓ av skulden efter 60 dagar och resterande ⅓ efter 90 dagar.

Din faktura skickas via e-post på den e-post adress du angivit i ansökan. Eventuell påminnelsefaktura skickas dock till din folkbokföringsadress

Idag finns det ett flertal namn på denna typ av lån. Smslån, Sms-lån, Snabblån, Privatlån, Mikrolån, Internetlån, Mobillån, Expresslån, snabblån och telefonlån är vanliga namn. För oss är det en Nanokredit.

Snabblån från Nanokredit
Lånesumma (min) 1000 kr
Lånesumma (max) 10000 kr
Ränta (min) 139 %
Ränta (max) 1822 %
Åldersgräns 20 år
Kreditupplysning UC Nej
Bet.anmärkning Inte OK
Öppet 08-17
Öppet (helg) -