Nya långivare januari 2014

Nya långivare 2014

Det är trevligt att se att det händer mycket på den svenska marknaden för snabblån. Det är också trevligt för konsumenterna (de som ansöker om lån) eftersom det betyder att det finns ett stort utbud av olika snabblån med olika villkor och olika priser att välja bland. Vi har igen märkt att några nya långivare har tagit sin in på marknaden för snabblån.

Savelend

Ett nytt företag från Gävle! Savelend är en otypisk långivare eftersom de inte bara erbjuder snabblån utan de ger de också chansen att spara pengar! Att spara pengar fungerar på det sättet att du betalar in en viss summa via Savelends hemsida som företaget sedan lånar ut till andra konsumenter. Företaget lovar att betala dig en ränta på minst 10 % på den lånade summan, vilket är mycket högre än den vanliga räntan t.ex. hos banker. Vi vill gärna höra hurdana erfarenheter ni har av att låna eller spara hos företaget! Var vänlig och kontakta oss på jamfor.snabblan@gmail.com. Tack!

FlexFinans

FlexFinans är också en ny långivare som har dykt upp under de senaste veckorna. Företagets webbsida ger tyvärr inte så hemskt mycket information om hurdana lån de erbjuder och därför kan vi inte ännu vara säkra om detta är en pålitligt och allvarlig långivare. Företaget nämner på sin hemsida att nya kunder får låna 1000 kr gratis, vilket verkar positivt! FlexFinans verkar ha ganska strikta villkor om vem som kan låna hos dem. Till dessa hör bland annat:

  • Du måste vara minst 20 år gammal,
  • Du måste vara folkboförd i Sverige,
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 200 000 kr,
  • Du måste klara en kreditprövning, och
  • Du måste ha ett svenskt personnummer.

Vi vill gärna höra från er ifall ni har lyckats låna hos företaget. Hur gick det? Fick du ett lån? Fick du hjälp? Berätta om dina erfarenheter, skicka e-post till jamfor.snabblan@gmail.com. Tack!