Snabblån hos SMS Kredit

SMS Kredit har hjälpt privatpersoner sedan 2008 genom att erbjuda mindre lån. Lånen uppskattas av tiotusentals svenskar varje år. Antalet personer som har fått uppleva hur snabbt och enkelt man kan låna pengar direkt till sitt konto, ökar för varje år.

SMS Kredit är ett av de företag i Sverige som har störst kunskap om och längst erfarenhet av  sms lån. SMS Kredit förstår att de mest oväntade situationer kan dyka upp och att man plötsligt kan behöva ett litet snabbt lån utan en massa strul. Därför erbjuder de sina kunder som har konto hos Nordea tillgång till lånet inom 15 minuter från det att lånet godkänts. Om du har konto i en annan bank finns pengarna på ditt konto absolut senast nästkommande vardag.

SMS Kredit var ett av de företag i Sverige som först kunde erbjuda sms-lån via internet och mobiltelefon. De har investerat stort i sina datasystem och satsar mycket på sin kundsupport för att kunna ge sina kunder den bästa och snabbaste servicen. Det väldigt viktigt för företaget att tillgodose alla kunders behov och ge en bra och snabb service utan långa väntetider.

Företaget har också investerat i att stärka kontrollerna i samband med vår kreditgivning, med syftet att minska risken för bedrägerier och andra säkerhetsproblem. SMS Kredit har nolltolerans mot bedrägerier och har sen starten lyckats stoppa de flesta bedrägeriförsök.

Kontaktuppgifter

SMS Kredit Skandinavien AB

Tel: 08-503 805 10
Fax: 08-503 805 11
E-post: kundtjanst@smskredit.se

Ta ett snabblån från SMS Kredit.se
Lånesumma (min) 1000 kr
Lånesumma (max) 10000 kr
Ränta (min) 257.87 %
Ränta (max) 1355.19 %
Åldersgräns 18 år
Kreditupplysning UC Nej
Bet.anmärkning OK
Öppet 9-17
Öppet (helg) -